Сельхоз запчасти и техника

(067) 239-90-23

(067) 509-60-00

Новости
Назад

Борона дискова Lemken,SMS, Кун, Kverneland, RABE, Quivogne, HORSCH, Amazone

Борона дискова Lemken,SMS, Кун, Kverneland, RABE, Quivogne, HORSCH, Amazone

Опис.

Коротка дискова борона буває навісною або причіпною. Також, для можливості одночасної роботи із зерновою сівалкою необхідно замовляти транспортно-комбінаційне шасі, яке складається із більш широко профільних шин та системи важелів та навіски.

Оптимальна якість роботи борони дискової досягається при робочій швидкості від 12 км/год.

Оптимальна глибина обробітку 5 – 12 см.

Принцип роботи дискової борони:

1.     Під час роботи дискова борона рухається на швидкості від 12 км/год. Сферичні диски, обертаючись підрізають ґрунт на глибині обробітку і відкидають його назад.

2.     Встановленні за кожним рядом дисків штригельні борінки зупиняють потік ґрунту, який вдаряючись об їхні зуби розкришується, за рахунок пружного удару, та рівномірно вкладається по поверхні. Крім того, штригелі не дозволяють ґрунту перелітати на задній ряд дисків, чим досягається відсутність забивання, оскільки ґрунт лягає на поверхню поля, не забиваючи задній ряд дисків.

3.     Задній ряд дисків встановлений зі зміщенням відносно переднього і підрізає та подрібнює необроблені гребені викидаючи ґрунт на штригельну борінку.

4.     За дисковими робочими органами дискової борони встановлено подвійний трубчасто-планчастий коточок, яким регулюється глибина обробітку, він подрібнює великі грудки і ущільнює поверхню поля.

 

Виробники коротких дискових борін:

Lemken,SMS, Кун, Kverneland, RABE, Quivogne, HORSCH, Amazone, Vaderstad, Vogel&Noot, UNIA, FARMET, STROM, Gaspardo, Pottinger.

Опубликовано: 21.05.2013